duminică, 6 mai 2018

BITCOIN - o mare teapa

Multi poate v-ati lamurit deja de riscul a tot ce e legat de BITCOIN, altii insa viseaza frumos crezand povestile de pe internet in ceea ce priveste speculatiile cursurilor criptomonedelor, a povestilor cu "minatul" criptomonedelor sau chiar a jocurilor gratuite cu rasplata in criptomonede.
Iata un singur exemplu de site https://gamefaucet.com/games care putea sa va pacaleasca sa jucati mult si bine, dar sa nu va dea niciun banut... pentru ca isi ia la revedere inainte sa anunte!



Daca vreti sa faceti speculatii (de ce fel or fi ele, intre monezi, de valori ale indicilor sau a actiunilor), trebuie sa va bazati in primul rand pe un contract cu broker autorizat, nu un simplu cont facut undeva pe net. In al II-lea rand sunt necesare niste informatii la zi privind evolutia cursului, a sentimentului pietei si a elementelor/evenimentelor care pot influenta cursul. Dar deja intram in alte discutii.

Mare grija unde va aruncati banii si cu ce va pierdeti timpul, criptomonedele nu sunt un mediu sigur, ci din contra, tind spre o mare teapa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu